Back

L’escola BetàniaPatmos de Barcelona reuneix més de 100 estudiants d’arreu del món en la celebració d’un simulacre de les Nacions Unides

Del 30 de novembre al 3 de desembre de 2023 tindrà lloc a l’Escola BetàniaPatmos de Barcelona una trobada internacional en què més de 100 estudiants d’arreu del món es reuniran per debatre, segons el model de les Nacions Unides, sobre qüestions globals i complexes com ara la pau, la seguretat internacional i el progrés econòmic i social.

Estudiants de tot el món en el simulacre de les Nacions Unides

Durant tres dies aquests joves procedents de països ben diversos com ara Eslovènia, Alemanya, Romania, Hongria, Turquia i Marroc, entre d’altres, se submergiran en el món de la política internacional i la diplomàcia, i duran a terme un simulacre de les Nacions Unides. Aquest projecte està pensat perquè els participants desenvolupin durant uns dies el rol de delegat d’un país diferent al seu i en defensin els seus interessos en els comitès i comissions que configuren l’ONU. D’aquesta manera, els estudiants aprenen noves perspectives d’entendre qüestions socials, econòmiques, mediambientals o polítiques diferents a les del seu territori d’origen. A més, també posen en pràctica les seves habilitats comunicatives, el seu coneixement de la llengua anglesa i la cultura acumulada durant la seva trajectòria d’aprenentatge.

 

BetàniaPatmos

 

Aquesta iniciativa, que ja fa anys que es du a terme en centres educatius d’altres països, se celebrarà per primera vegada en una escola concertada de la ciutat de Barcelona, l’Escola BetàniaPatmos, centre organitzador i amfitrió d’aquesta trobada internacional que ha comptat amb tota la implicació de la seva comunitat educativa per dur-la a terme. 

Comparteix:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Índex

MENJADOR ESCOLARI

15 raons per optar pel menjador escolar

El menjador escolar és un servei essencial que moltes escoles ofereixen per atendre les necessitats de les famílies que requereixen una opció de dinar per als seus fills i filles. A més de ser una comoditat per a les famílies,