Back

Com triar el calçat infantil sense atendre modes ni tendències

¿Com triar calçat infantil? És possible que tinguis dubtes sobre com ha de ser el calçat ideal del peu en desenvolupament: quin és el material més adient? Com ha de ser la planta? I el disseny? El fabricant de calçat Biomecanics, en col·laboració amb l’Institut de Biomecànica de València, detalla què cal tenir en compte a l’hora de triar el calçat per a nens. En aquest article et detallem tota la informació que cal saber.

Triar calçat infantil de forma adequada en els primers passos és de gran importància

Hi ha moments en la vida de les persones que són determinants. Un d’ells, tal vegada dels més importants i dels quals més se sobreestima, és el de començar a caminar. Els primers passos signifiquen el començament d’una etapa fonamental en el desenvolupament, tant del bebè en el seu conjunt com dels seus peus.

És per això que existeix tanta informació i confusió sobre les recomanacions a l’hora de triar el calçat més adequat. Des de l’experiència de més de 50 anys com a fabricants de calçat infantil, la signatura Biomecanics t’ofereix algunes claus allunyades de modes o tendències i centrades en el compromís amb la recerca, innovació i ciència.

 

Biomecanics presenta una sèrie de consells per a fer la millor elecció de calçat

Sabata lliure, però segura

La clau està en el fet que el nen utilitzi un calçat tou, lleuger i flexible. La sabata ha de permetre el lliure moviment dels dits a l’interior, però que mantingui l’estabilitat apresa quan van descalços. En definitiva, un calçat que permeti al bebè sentir el sòl que trepitja, amb confiança i seguretat.

 

La capacitat de protegir sense sobreprotegir

Mai s’ha de triar un calçat que immobilitzi el turmell o que subjecti el peu en excés. Per això, des de Biomecanics ofereixen un calçat amb el qual el bebè pot caminar protegit sense limitar el seu moviment del peu. Gràcies a aquesta filosofia, aquests fabricants han acompanyat en el seu creixement a milers de nens i nenes que avui són adults amb peus sans.

 

La tecnologia com a aliada per al desenvolupament de noves solucions

Biomecanics, a més de ser fabricants de sabates, també són referents com a recerca. Amb la col·laboració de l’Institut de Biomecànica de València en el desenvolupament d’estudis sobre cada etapa de creixement del peu infantil, han sabut desenvolupar calçats adequats per a cada etapa de l’ésser humà. A més, compten amb el suport de la comunitat científica que difon les seves recerques.

 

Un calçat adequat no limita la mobilitat ni restringeix el caminar

 

Caminar descalços sí, però no en exteriors

En els seus primers passos, els bebès solen caminen descalços en tots costats. No obstant això, els professionals sostenen que aquesta situació ha de ser així només a l’interior de casa o en superfícies controlades. Per tant, en entorns no controlats, el calçat ha de protegir-li davant obstacles i elements estranys.

 

Cada pas, amb evidència científica: la clau per triar calçat infantil

Ni el discurs de la por ni les postures extremistes formen part de la filosofia de Biomecanics. Com a especialistes, la seva missió és informar i desenvolupar el millor producte possible des de la innovació i recerca científica.

A més, Biomecanics ha creat un simpàtic quadern il·lustrat amb alguns consells i activitats per a pares primerencs. És així que aquest equip de professionals vol acompanyar-te en l’aventura de ser pares, una etapa carregada de noves experiències, consells, pors, i, sobretot, alegries.

Esperem que aquests consells sobre com triar calçat infantil t’hagin ajudat: a TrobarEscola intentem ajudar les famílies! Recorda que a Biomecanics trobaràs dissenys i models ben variats que s’adapten al desenvolupament i creixement del teu fill o filla. No dubtis a visitar la seva web.

Comparteix:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Índex

Cursets intensius de música

Cursets intensius de música: un estiu diferent i emocionant!

Desenvolupa el talent musical del teu fill o filla aquest estiu amb cursets intensius de música! L’estiu és el moment ideal per a que nens i nenes explorin nous interessos, descobreixin noves passions i desenvolupin habilitats fora de l’ambient escolar.