Back

Summer School Cambridge: una oportunitat única per millorar l’anglès dels teus fills aquest estiu

L’estiu es presenta amb dies llargs i temps lliure que esperen ser omplerts amb activitats significatives. Però, més enllà dels jocs i les aventures, ¿has considerat com podries transformar aquest temps en una oportunitat de creixement per als teus fills i filles? Ens referim a una experiència que no només els proporcionarà coneixements sinó que també enriquirà la seva vida social i cultural. A Trobar Escola, creiem que l’aprenentatge no ha d’acabar quan sona la campana de l’últim dia de curs. Per això, hem creat la categoria “Summer School Cambridge”, on trobaràs diferents opcions que faran que els teus fills i filles descobreixin un món de coneixements sense haver de sortir del país (o sí). A més, es prepararan per als prestigiosos exàmens oficials de Cambridge. Descobreix com!

 

Summer School Cambridge: un univers d’aprenentatge intensiu i diversió

 

Els programes de “Summer School Cambridge” que trobaràs a Trobar Escola són una experiència única. Són una perfecta combinació d’estudi intensiu i diversió, tot preparant els estudiants per afrontar amb èxit els exàmens oficials de Cambridge. No és necessari viatjar a la famosa ciutat universitària anglesa, ja que aquests programes estan disponibles aquí mateix, adaptats a les necessitats dels nens i nenes.

 

Immersió lingüística completa, en cada moment

 

No cal ser a Anglaterra per gaudir d’una immersió lingüística completa en anglès. Tot i que alguns centres ofereixen opcions a l’estranger, el Summer School Cambridge es caracteritza en què cada moment està dissenyat per millorar les habilitats en aquest idioma. Més enllà de les classes formals, els estudiants participen en tallers de teatre en anglès, debats, clubs de lectura i moltes altres activitats que fan que l’aprenentatge sigui natural i divertit.

 

Mestres experts i atenció individualitzada: les claus de l’èxit

 

L’èxit en aquests programes radica en dos factors clau: els professors altament qualificats i l’atenció individualitzada. Els docents d’aquests cursos són experts en l’ensenyament de l’anglès i estan especialitzats en la preparació d’exàmens de Cambridge. A més, amb grups reduïts d’estudiants, cada nen i nena rep l’atenció necessària per progressar ràpidament.

 

Conèixer el món sense moure’s de casa

 

Un dels grans beneficis d’aquesta experiència és l’oportunitat de conèixer joves de diferents cultures. Els teus fills i filles aprendran a respectar i valorar les diferències, un element clau per convertir-se en ciutadans globals. Amb programes per tots els nivells que no només fomentaran el seu aprenentatge acadèmic, sinó també noves habilitats, l’amistat i la confiança

Convidem a tots els pares i mares interessats a descobrir més sobre aquesta oportunitat única. A Trobar Escola, estem compromesos a apropar-te un bon ventall d’experiències educatives enriquidores i a ajudar-te a triar la millor opció per als teus fills i filles. Un Summer School Cambridge és una oportunitat inigualable per a ells, que els pot proporcionar un gran avantatge en la seva formació acadèmica i personal. No deixis que aquesta oportunitat passi de llarg. T’animem a explorar a través del nostre cercador perquè comencis a planificar un estiu que els teus fills i filles recordaran per sempre.

Comparteix:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Índex

Cursets intensius de música

Cursets intensius de música: un estiu diferent i emocionant!

Desenvolupa el talent musical del teu fill o filla aquest estiu amb cursets intensius de música! L’estiu és el moment ideal per a que nens i nenes explorin nous interessos, descobreixin noves passions i desenvolupin habilitats fora de l’ambient escolar.