Back

Troba escoles a l'Eixample a través del cercador de Trobar Escola

Província
Població
Comarca
Barri
Tipus d'escola
Etapes educatives

Els valors afegits de les escoles de l'Eixample: més que una educació acadèmica

Si ets pare o mare a l’Eixample i estàs buscant l’escola adient pels teus fills i filles, segurament ja hauràs descobert que hi ha una gran varietat d’escoles a l’Eixample, cadascuna amb les seves particularitats i diferències. Això pot fer que hagis d’invertir una bona quantitat de temps en investigar quina de totes les opcions de l’oferta formativa de l’Eixample és la que concorda amb les teves necessitats i interessos. O això és el que et diriem si no hi hagués una eina que et pot ajudar a simplificar aquest procés: Trobar Escola.

A través del nostre cercador, tot és més fàcil. A més, aquí et destacarem la importància de tenir en compte els valors afegits que ofereixen els centres educatius de Barcelona. Trobar Escola et pot ajudar a cercar i comparar les escoles als barris El Fort Pienc, La Sagrada Família, La Dreta de l’Eixample, L’Antiga Esquerra de l’Eixample, La Nova Esquerra de l’Eixample i Sant Antoni, que promouen aquests valors i altres trets que puguin ser importants per a tu i la teva família.

Troba escoles de l’Eixample amb valor afegit

Gran part de les escoles de l’Eixample posen en valor la inclusió i la diversitat, amb programes específics per treballar amb nens i nenes amb necessitats especials o altres dificultats, i també valoren la diversitat i promouen la inclusió de persones de diferents cultures, llengües i orígens.

A més a més, molts centres educatius de l’Eixample estan treballant per la sostenibilitat i el respecte pel medi ambient, i inclouen aquesta temàtica en el seu pla d’estudis. La creativitat i la innovació també són valors que molts d’aquests centres promouen, oferint activitats extraescolars relacionades amb les arts, la música o la literatura.

La importancia del valor afegit en l’educació dels infants

Aportar valors afegits a l’educació dels nens i nenes és important per diversos motius. Aquí tens algunes raons per les quals les escoles haurien de promoure els seus punts diferencials:

– Formació integral dels alumnes. Aportar valors afegits permet als nens i nenes adquirir una formació més completa, que no només es limita als coneixements acadèmics sinó que també els ajuda a desenvolupar altres aspectes importants com ara la creativitat, la capacitat empàtica o el compromís social.

– Desenvolupament de competències per la vida. A través de la promoció de valors afegits, les escoles públiques, privades i concertades de l’Eixample poden ajudar els alumnes a desenvolupar competències que seran importants per la seva vida en societat, com ara la capacitat per a treballar en equip, la resolució de problemes o la gestió de les emocions.

– Foment de la inclusió i la diversitat. Els centres educatius de l’Eixample que promouen valors com la inclusió i el respecte a la diversitat, creen un entorn escolar més acollidor i tolerant. Això pot ajudar a prevenir la discriminació i el bullying, i fomentar la cooperació entre alumnes de diferents orígens i cultures.

Coneix tota l’oferta educativa de l’Eixample amb Trobar Escola

Tant si busques escoles públiques a l’Eixample o escoles privades a Barcelona, a Trobar Escola et facilitem tota la informació que necessites per trobar aquells centres que aportin valors afegits a l’educació dels teus fills i filles i els formin com a ciutadans més compromesos i conscients del seu entorn.

Coneix quines són les escoles de l’Eixample que oferixen una educació que va més enllà dels coneixements acadèmics, fomentant valors que són importants pel desenvolupament personal i social dels alumnes. Fes la teva cerca amb Trobar Escola.

Per qualsevol consulta o dubte contacta’ns aquí