Back

Troba escoles a Ciutat Vella a través del cercador de Trobar Escola

Província
Població
Comarca
Barri
Tipus d'escola
Etapes educatives

Descobreix les escoles de Ciutat Vella a través de Trobar Escola

Si vius a Barcelona i busques escola pel teu fill o filla, ja te’n hauràs adonat del gran ventall de possibilitats que ofereix la ciutat. Trobar la millor opció entre els centres educatius de Barcelona se’ns complica quan intentem conèixer totes les variables. La informació et pot desbordar, i més quan, per trobar-la, has de fer salts entre web i web sense acabar de rebre exactament tot el que necessites de cadascuna. Afortunadament, avui dia tenim a la nostra disposició eines digitals que ens poden ajudar a prendre la millor decisió. Una d’aquestes eines som nosaltres, Trobar Escola. Som una plataforma que recopila tota l’oferta educativa de Barcelona i la posa a l’abast dels pares i mares per facilitar la cerca i la comparació entre les diferents escoles. Vols saber com Trobar Escola pot ajudar-te a descobrir les escoles de Ciutat Vella i triar la millor opció pels teus fills i filles a prop de casa? T’ho expliquem!

La rica varietat d'escoles de Ciutat Vella

Ciutat Vella és un dels districtes més emblemàtics i diversos de Barcelona, i això es reflecteix a la seva oferta educativa. Hi ha un total d’11 centres públics d’educació infantil i primària, on els nens i les nenes poden aprendre i créixer en un entorn agradable i segur. A més, pels alumnes de secundària, batxillerat i formació professional, hi ha 5 instituts públics que ofereixen una educació de qualitat per preparar-los pel futur.

Per a aquells que prefereixen una educació més personalitzada, també disposen d’escoles privades a Ciutat Vella. Actualment, són 19 els centres privats-concertats que ofereixen educació primària i secundària. Aquests centres també són una opció per a aquells que busquen una educació bilingüe o internacional pels seus fills i filles.

A més, hi ha una gran oferta d’escoles bressol públiques i privades pels més petits i petites. Aquests centres educatius de Ciutat Vella ofereixen una atenció personalitzada per nadons i infants, per ajudar-los a desenvolupar les seves habilitats i competències socials i emocionals.

Finalment, l’oferta educativa de Ciutat Vella també ofereix una àmplia gamma d’oportunitats per a adults que vulguin continuar la seva formació o aprendre noves habilitats, amb els 8 centres d’educació d’adults i universitats que ofereixen programes educatius en diferents àrees, com ara idiomes, tecnologia, art i cultura.

Troba el teu centre educatiu a Ciutat Vella a prop de casa

Triar una escola a Barcelona que estigui a prop de casa pot ser molt beneficiós per a moltes famílies. En primer lloc, és més fàcil pels pares portar i recollir els seus fills i filles a l’escola, el que pot estalviar temps i diners en transport.

A més, els nens poden sentir-se més còmodes si ja coneixen el barri i els seus companys. Hi ha moltes escoles a Ciutat Vella que es poden trobar a prop de diferents barris o punts d’interès, com ara el Barri Gòtic, el Raval, la Barceloneta, Cant Pere, Santa Caterina i La Ribera. A través de Trobar Escola, podràs filtrar les escoles per la seva ubicació i triar les que estiguin més a prop de casa.

Per qualsevol consulta o dubte contacta’ns aquí