Back
Cercador d'escoles: TrobarEscola

El cercador d’escoles de Catalunya: com funciona TrobarEscola per a les escoles?

Des de la pandèmia, la manera en què les famílies busquen la millor escola per a les seves filles i fills ha canviat molt. Després d’un període d’adaptació, de jornades de portes obertes virtuals i de cites concertades, avui, les famílies, cerquen escola a internet i a les xarxes socials. La pregunta és: existeix un cercador d’escoles? Sí, Trobarescola.cat. Però és molt més que un cercador. Si ets una escola i vols fer-te veure, aquest article t’interessa: explicarem com funciona.

 

Què és Trobarescola.cat? El cercador d’escoles de Catalunya

 

Trobarescola.cat és una plataforma que connecta famílies i centres educatius:

 

  • D’una banda, ajuda a les famílies, a tenir una informació completa dels centres triats segons les seves preferències.
  • D’altra banda, ajuda als col·legis perquè puguin connectar amb les famílies que busquen escola. 

 

Si tenim en compte que, en l’última dècada, la natalitat ha disminuït gairebé un 30% i el nombre d’escoles privades i concertades s’ha incrementat aproximadament un 30%, podem veure que hi ha un desajustament i que costa molt omplir les classes. 

 

Per això els centres educatius fan un gran esforç en demostrar la seva vàlua i les famílies cada vegada donem més importància a la qualitat educativa, al bon servei i a l’atenció personalitzada. 

 

Ja no ens conformem amb l’escola de tota la vida: som més exigents amb la formació de les nostres filles i fills. No hi ha res dolent en què les escoles donin a conèixer l’esforç que els suposa fer les coses molt bé!   

 

Què pot fer TrobarEscola.cat per la teva escola?

       

Trobarescola.cat és més que un cercador d’escoles. Ajudem a aquells centres que volen donar transparència sobre el que ofereixen. A Trobarescola.cat es podem trobar fins a 5.000 escoles de Catalunya,  públiques, privades o concertades de totes les etapes educatives, des de la Llar d’Infants als estudis postobligatoris. 

 

Tots els centres poden transmetre el seu projecte educatiu, l’oferta formativa, mostrar les seves instal·lacions, les activitats extraescolars… d’una manera molt senzilla.

 

Vols saber com? Contacta amb Trobarescola.cat i t’explicarem com donar més visibilitat a la teva escola i com fer que et trobin!