Back

Escola Tecnos – Terrassa / Casal d’estiu Can Caparrut

Formulari de contacte

Informació i imatges aportades per l’escola

Nom:
Escola Tecnos – Terrassa / Casal d’estiu Can Caparrut
Adreça:
Carrer de Topete, 34, 08221 Terrassa, Barcelona
Provinicia:
Barcelona
Població:
Terrassa
Comarca:
Vallès Occidental
Destacada:
Barri:
Centre
Codi postal:
08221
Telèfon/s:
937858355
Adreça electrònica:
secretaria@tecnos.cat
Web:
https://www.escolatecnos.cat

Presentació

L’equip de monitors i monitores del casal d’estiu està format per un grup heterogeni, que combina experiència, motivació, innovació, respecte i ventall d’aptituds personals. L’equip s’ha format amb monitors i monitores tant de dins com de fora de l’escola, per poder oferir un ventall ben ampli de possibilitats al casal.

Partim de la il·lusió i les ganes de crear un projecte nou i enriquidor, que ofereixi un espai on els infants puguin trobar el seu lloc, visquin aventures i se sentin a gust per compartir-les amb tots i totes nosaltres.

Viu l’estiu Tecnos amb nosaltres!

Què oferim?

Oferim una activitat lúdica i educativa que té com a principal objectiu que els infants gaudeixin del seu temps de lleure d’una manera activa, i aprenguin experimentant i gaudint de les activitats proposades.

Des de l’escola oferim aquest espai per donar valor a la proximitat, que ens permetrà adaptar- nos a les necessitats i oportunitats que se’ns suggereixin, amb l’experiència de l’equip de monitors i monitores i el seu gran coneixement de l’escola i la seva comunitat educativa.

Del 26 de juny al 28 de juliol de 2023 Per a infants d’I3 a 6è de primària

Més informació

A qui va dirigit

El nostre casal va dirigit a tots els nens i nenes des d’I3 fins a 6è de primària, elaborant una proposta a mida adreçada a cada grup d’edat.

Com a metodologia educativa proposem un centre d’interès, i l’estructura general del casal seguirà el fil conductor d’aquest.

Aquesta ambientació serà conduïda pels monitors i monitores caracteritzats setmanalment en diferents personatges que motivaran al grup i faran que els nens i nenes participin i siguin els protagonistes d’aquesta aventura. A partir d’aquí s’elaboraran diferents activitats lligades amb l’aventura que estarem vivint.