Back

Port Aventura World – Oferta Early Booking Escolar

Sol·licitar descompte

Informació i imatges aportades per l’escola

Nom:
Port Aventura World – Oferta Early Booking Escolar
Adreça:
Av. Alcalde Pere Molas, Km 2
Codi Postal:
43480
Població:
Vila-seca
Provinicia:
Tarragona
Adreça electrònica:
comercial.grupos@portaventura.es
Web:
https://www.portaventuraworld.com/

Promoció

Marxem de viatge?

Any rere any, milers d’alumnes culminen la seva etapa escolar amb la guinda més especial: el viatge de fi de curs. Una vivència plena d’emocions que recordaran per sempre. PortAventura ofereix tots els ingredients per convertir el viatge en una experiència difícil de superar. I ara, a més, amb un 15% de descompte si reserveu a través de TrobarEscola confirmant la reserva abans del 28 de febrer de 2023.

Què inclou?

  • Accés a PortAventura Park tots els dies d’estada, inclosos els d’arribada i de sortida.
  • Un dia d’accés a Ferrari Land.
  • Allotjaments d’alta qualitat amb els millors serveis disponibles: hotels de 4 estrelles del resort, tematitzats en les diferents àrees de PortAventura Park.
  • L’estada en règim de pensió completa inclou el dinar a PortAventura Park perquè l’experiència sigui encara més còmoda i pràctica. I, com no, podreu gaudir del 15% de descompte si reserveu a través de TrobarEscola i es confirma la reserva abans del 28/02/2023.
  • A més, i sempre que es faci amb un mes d’antelació es pot reservar sense cap cost un dels dos talleres del nou programa educatiu EcoEduca que combina aprenentatge i diversió, de 10 a 11h del matí de dilluns a divendres.
  • I a més:
    Trobarescola.cat convida a l’equip directiu a una visita gratuïta d’1 dia a Portaventura amb dinar i explicació en exclusiva per a conèixer de primera mà les novetats quant a les noves activitats lúdic-formatives que s’ofereixen.

EcoEduca Per a un futur més sostenible

Per enriquir el viatge pels mons de PortAventura Park, en col·laboració amb PortAventura, presentem el nou programa educatiu, una proposta única que combina aprenentatge i diversió i que porta el nostre compromís ambiental un pas més enllà. Amb aquest programa, desitgem aportar valors educatius a la visita a PortAventura World i s’ensenyen actituds que afavoreixin un futur més sostenible per a tothom i un major respecte pel medi ambient.

 

APROFITA LES OFERTES I PROMOCIONS D’ENTRADES PER A ESCOLES I INSTITUTS DE PORTAVENTURA WORLD!

Formulari de contacte