Back

Notes de les PAU 2023: ja es poden consultar!

Ja es poden consultar les notes de les PAU 2023! La selectivitat ja ha acabat i és moment de veure el resultat de tant esforç! Milers d’estudiants catalans s’han enfrontat a aquests exàmens que determinaran l’accés als estudis universitaris i els resultats reflecteixen la feina i dedicació d’aquests i aquestes joves.

Consultar les notes de les PAU 2023

Per saber quina és la teva nota a les PAU 2023 has de visitar aquesta web. Aquí hauràs de posar el teu DNI o NIE i el teu password personal.

  • És la nota que esperaves? Enhorabona! Ben aviat podràs començar la inscripció universitària i al setembre començaràs aquesta nova etapa.
  • No és la nota que creies? Encara pots demanar la revisió dels exàmens: tens des del 22 fins al 26 de juny per fer-ho. El 6 de juliol es publiquen les notes definitives.

Notes de tall 2023

Ara bé, aquesta nota, és suficient per accedir als estudis que vols? Per saber-ho haurem d’esperar al 12 de juliol, quan es publiquen les notes de tall 2023. Per calcular la nota, pots accedir a aquesta calculadora. Si, després de conèixer-la veus que no és suficient, en aquest article t’expliquem què pots fer si la nota no arriba.

Sobre les PAU 2023

En general, els resultats de les PAU 2023 mostren un augment significatiu en la qualificació mitjana obtinguda pels i les estudiants catalanes en comparació amb anys anteriors. Aquest assoliment és el resultat d’una combinació de factors, incloent-hi la millora contínua de la qualitat de l’educació a Catalunya, la implementació de programes i polítiques educatives efectives i el compromís d’estudiants i docents.

Una de les àrees destacades de millora en els resultats de les PAU 2023 és el domini de les competències lingüístiques. L’educació bilingüe en català i castellà ha demostrat ser exitosa, ja que els estudiants han aconseguit un alt nivell de competència en ambdues llengües. Aquest enfocament bilingüe no només els proporciona als estudiants la capacitat de comunicar-se eficaçment en diferents contextos, sinó que també reforça la seva identitat cultural i lingüística.

Un altre aspecte positiu dels resultats de les PAU 2023 és l’increment en la participació d’estudiants en carreres relacionades amb les ciències, la tecnologia, la enginyeria i les matemàtiques (STEM, per les seves sigles en anglès). Aquesta tendència és indicativa de l’enfocament creixent en l’àmbit de les STEM en l’educació catalana i de la demanda de professionals qualificats en aquests camps.

En resum, les notes de les PAU 2023 a Catalunya reflecteixen els esforços i l’èxit del sistema educatiu català en preparar els i les estudiants per a l’educació superior i el món professional. Aquestes dades prometedores són un testimoni de la dedicació dels i les estudiants, el suport dels equips docents i el compromís de les institucions educatives per garantir una educació de qualitat i una millora constant en els resultats acadèmics.

Comparteix:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Índex

Cursets intensius de música

Cursets intensius de música: un estiu diferent i emocionant!

Desenvolupa el talent musical del teu fill o filla aquest estiu amb cursets intensius de música! L’estiu és el moment ideal per a que nens i nenes explorin nous interessos, descobreixin noves passions i desenvolupin habilitats fora de l’ambient escolar.