Back

Nou Patufet – Barcelona

Formulari de contacte

Informació i imatges aportades per l’escola

Nom:
Nou Patufet – Barcelona
Adreça:
C/ de l’Encarnació, 58, baixos, 08024 Barcelona
Provinicia:
Barcelona
Població:
Barcelona
Comarca:
Barcelonès
Destacada:
Barri:
Vila de Gràcia
Codi postal:
08024
Telèfon/s:
930153169
Adreça electrònica:
secretaria@noupatufet.coop
Web:
https://noupatufet.coop/

Presentació

Escola cooperativa. Una línia de segon cicle d’Educació Infantil (d’I3 a I5), Educació Primària i Educació Secundària. Centre concertat.

El nostre projecte cerca en tot moment l’alumnat com a eix central i protagonista en el procés d’aprenentatge i és qui construeix el seu coneixement. Vetllem perquè l’alumnat desenvolupi les seves competències socials i emocionals, tenint present que cada infant és únic i irrepetible i que l’atenció individualitzada és essencial.

L’escola es vertebra en tres eixos importants que la caracteritzen fent-la única i especial:

Escola familiar i cooperativa

Escola de proximitat

Escola humanista

Què oferim?

ACTIVITATS ED. INFANTIL.  
 • Dansa creativa. Dansa a nivell bàsic i de jocs de consciència corporal i psicomotrius.
 • Multiesports. Objectius: adquirir una sèrie d’habilitats motrius bàsiques mitjançant la pràctica d’esports i jocs, millorar les qualitats motrius bàsiques. educar als infants en valors a partir de l’esport i propiciar la convivència entre els infants de l’escola. Jocs coordinatius, reptes cooperatius, jocs del món, futbol, basquetbol, handbol, a càrrec del Club Roser, la màxima del qual és que tothom pot fer esport i formar part d’un grup per a la pràctica de l’esport en equip.
  ACTIVITATS PRIMÀRIA  
 • Multiesports (Primària). Ofereix l’oportunitat de conèixer diferents modalitats esportives: handbol, voleibol, futbol, basquetbol, flag i rugby. Activitat que dona als participants un bagatge motriu molt positiu tant per a la vida diària com per a la pràctica esportiva en edats més adultes. Aquesta activitat té com a objectius: adquirir una sèrie d’habilitats motrius bàsiques mitjançant la pràctica d’esports (desplaçaments, salts, girs, bots, passades, recepcions…), millorar les qualitats motrius bàsiques. educar als infants en valors a partir de l’esport i propiciar la convivència entre els infants de l’escola. A càrrec del Club Roser, la màxima del qual és que tothom pot fer esport i formar part d’un grup per a la pràctica de l’esport en equip.
 • Dibuix – Iniciació a les arts (Primària): a càrrec de l’escola d’arts La casa de la Espiral de la mà d’Ángeles De Blasi. Des de nivell inicial fins a nivells més avançats. A través de tota mena de tècniques i materials, (com llapis de colors, aquarel·la, retoladors, carbonet, tinta, ceres i altres) realitzarem dissenys de personatges, espais/entorns imaginaris, treballarem la interpretació i còpia de referències i es transmetrà el valor de la comunicació visual i la composició. Tot això amb temàtiques de lliure elecció i suport de la professora, afavorint així l’aprenentatge de l’alumnat.
 • Ball (Primària). Dansa i exercicis d’interpretació adaptats a cada nivell.
 • Programació i robòtica. (A partir de 3r primària). A càrrec de Play Code Academy. Aprenentatge a través del joc. Infants i joves passen de ser usuaris a ser creadors. Disseny de jocs, construcció i programació de robots i dronsi dibuix en 3D.
 • Escacs. Motivació i il·lusió per jugar habitualment, i gaudir del joc a càrrec de l’Escola d’Escacs de Barcelona.
 • Instrument individual o en parella. Piano o guitarra o baix o bateria o ukelele. En horari de migdia.
 • Iniciació a l’instrument (1r i 2n primària). Piano o guitarra.
  ACTIVITATS SECUNDÀRIA  
 • Programació i robòtica. A càrrec de Play Code Academy.
 • Escacs. Motivació i il·lusió per jugar habitualment, i gaudir del joc a càrrec de l’Escola d’Escacs de Barcelona.
 • Instrument individual o en parella. Piano o guitarra o baix o bateria o ukelele. En horari de migdia.

Activitats extraescolars

Obertes a infants i joves de fora de  de l’escola.

D’octubre a l’últim dia lectiu de juny.

Més informació, horaris i preus a https://noupatufet.coop/serveis-i-activitats/extraescolars/

 

Més informació

CASAL D’ESTIU

Casal d’Estiu de lleure i campus multiesportiu destinat a infants i joves d’entre 3 i 13 anys amb la finalitat de passar-ho bé.

Cada grup fa activitats adaptades a la seva edat, combinant activitats esportives, dinàmiques i jocs, competicions inclusives i un mínim d’una sortida estrella a la setmana.

Dirigits i acompanyats per monitors i monitores i supervisats per un equip directiu titulat i amb experiència, es vetlla per a un adequat desenvolupament de les activitats -amb seguretat, ordre i dinamisme-, i per a fer de l’estiu una experiència divertida i única per a tots els participants.

Juny i juliol, de dilluns a divendres de 9 a 17 h, amb opció d’acollida de 8 a 9.00 h.

El Casal d’estiu promogut per Nou Patufet i organitzat per la Fundació Bàsquet Català, especialistes en activitats lúdiques, socials, educatives i esportives dins del món de la formació d’infants, joves i adults.

CASAL JOVE

Destinat a nois i noies d’entre 13 i 16 anys que vulguin combinar esport, aigua i amistat!

Cada dia es duen a terme activitats a diferents punts de la ciutat pensades perquè cada matí sigui únic i diferent. Alguns exemples són: activitats a la platja, escalada, piscina, tota mena d’esports, gimcanes en entorns urbans i naturals, Tibidabo, bolera i molt més!

A més, la 4a setmana tenim tres dies de PERNOCTA! El funcionament de la setmana és: dilluns i dimarts dies normals de casal, i dimecres al matí sortim cap a Caldes d’Estrac a la Casa de Colònies i tornem divendres a la tarda.

La millor manera de passar l’estiu amb amistats i conèixer gent nova!

Casal Jove de dilluns a divendres de 9 a 14.00 h, amb opció amb dinar de 9.00 a 15.00 h.

El punt de trobada del Casal Jove és a l’escola Nou Patufet, al c/Bruniquer, 25.

Casal Jove promogut per Nou Patufet i organitzat per la Fundació Bàsquet Català, especialistes en activitats lúdiques, socials, educatives i esportives dins del món de la formació d’infants, joves i adults.