Back

La Salle – Premià de Mar

Formulari de contacte

Informació i imatges aportades per l’escola

Nom:
La Salle – Premià de Mar
Adreça:
Carrer de l’Abat Oliba, 17, 08330 Premià de Mar, Barcelona
Provinicia:
Barcelona
Població:
Premià de Mar
Comarca:
Maresme
Destacada:
Codi postal:
08330
Telèfon/s:
937524220
Adreça electrònica:
activitatsestiu@premia.lasalle.cat
Web:
https://premia.lasalle.cat/activitats-destiu/

Presentació

Un curs més, a les Activitats d’Estiu de La Salle Premià ho tenim tot a punt per passar un estiu inoblidable i divertit. Us proposem un munt d’activitats per a totes les edats i tots els gustos!

 

Oferim activitats des del 23 de juny i fins al 28 de juliol, en horari de matí, matí i migdia o tot el dia, a més de servei de menjador amb cuina pròpia i servei de permanències.

El nostre objectiu és que els infants gaudeixin de l’estiu i es diverteixin amb un gran ventall de jocs, sortides, tallers i moltes activitats més!

 

Junts i juntes farem que aquest sigui un gran estiu!

Què oferim?

Aquest any oferirem quatre modalitats d’Activitats d’Estiu:
  • El CASAL D’ESTIU estarà ambientat en un vaixell pirata i la descoberta de missions pirates. S’oferirà a totes les edats: des de P2 fins a l’ESO.
  • El CAMPUS DE FUTBOL, per als entusiastes d’aquest esport, es dirigirà a l’EPO i l’ESO i es focalitzarà en entrenaments i activitats lúdiques. El Campus de Futbol també realitzarà activitats aqüàtiques i escalada un dia a la semana.
  • El CAMPUS MULTIESPORTS aquest any oferirà més activitats per als participants d’EPO i d’ESO: activitats aqüàtiques a l’Escola de Vent d’Ocata, escalada, excursions a la muntanya i sortides d’aventura.
  • L’ENGLISH SUMMER CAMP és una nova modalitat. En aquest casal d’estiu per a totes les edats es realitzaran activitats lúdiques i dinàmiques en anglès, seguint el mateix fil conductor de pirates que al Casal. El monitoratge del Summer Camp serà exclusiu i dotat per a realitzar les activitats únicament en anglès.

Més informació