Back

La Salle Gràcia – Barcelona

Formulari de contacte

Informació i imatges aportades per l’escola

Nom:
La Salle Gràcia – Barcelona
Adreça:
Plaça del Nord, 14, 08024 Barcelona
Provinicia:
Barcelona
Població:
Barcelona
Comarca:
Barcelonès
Destacada:
Barri:
Gràcia
Codi postal:
08024
Telèfon/s:
932922118
Adreça electrònica:
lasallegracia@lasalle.cat
Web:
https://gracia.lasalle.cat/

Presentació

Som La Salle Gràcia, un centre educatiu fundat fa més de 100 anys, i situat al cor del barri de Gràcia, a Barcelona. Som una escola dinàmica i activa, amb una implicació estreta amb el nostre barri i el nostre entorn.

La nostra oferta educativa abasta des de P3 fins a la formació postobligatòria: Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Superior.

 

Què oferim?

EXTRAESCOLARS INFANTIL

FRANJA MIGDIA – De 13:50 a 14:50 h

 • ESCACS: per a alumnes d’I5: Nens i nenes potencien la memòria des de l’etapa d’infantil, reforcen la capacitat de concentració, enforteixen el raonament lògic i racional i desenvolupen la capacitat d’elecció davant d’un ventall d’alternatives.
 • SENSIBILITZACIÓ MUSICAL: I4 – I5: L’objectiu principal és el desenvolupament de les capacitats musicals de cada nen treballant el ritme, l’entonació, l’escolta, la concentració, la creativitat, l’atenció i la memòria auditiva i jocs musicals. Aquesta activitat és un pas previ per a especialitzar-se en un instrument o formar part d’una orquestra.
 • ANGLÈS: per a alumnes I4 – I5: El mètode kids&us es basa en el procés natural d’adquisició de la llengua materna, un camí d’aprenentatge que segueix un ordre lògic, natural i espontani.

FRANJA TARDA – De 17:00 h a 18:00 h

 • ANGLÈS: per a alumnes d’I3: El mètode kids&us es basa en el procés natural d’adquisició de la llengua materna, un camí d’aprenentatge que segueix un ordre lògic, natural i espontani.
 • FRANCÈS: per a alumnes d’I4 – I5: Nens i nenes aprenen francès per mitjà de cançons, contes, música i jocs d’una manera molt divertida. Totes les activitats que es duen a terme a classe tenen una finalitat comunicativa i aprofitem el fet de treballar amb grups reduïts per fomentar l’expressió i la interacció oral.
 • DIVERESPORT: per a alumnes d’I3: És una activitat pensada per fer jocs psicomotrius, amb pilotes, cordes, piques, tapissos… i jocs que integren normes per preparar-se per a un tastet d’esports. A tall d’exemple podrien ser xutar, encistellar i/o botar la pilota, fer carreres, fer salts de balles, carreres de relleus, etc. Activitat realitzada pel Club Esportiu La Salle Gràcia
 • MULTIESPORT: per a alumnes d’ I4 i I5: És una activitat pensada per fer jocs psicomotrius, amb pilotes, cordes, piques, tapissos… i jocs que integren normes per preparar-se per a la iniciació un esport concret. Activitat realitzada pel Club Esportiu La Salle Gràcia
 • TALLER D’EXPRESSIÓ ORAL I CORPORAL I4-I5: Treballem a través del propi cos emocions, sentiments i pensaments, per millorar la comunicació i la interacció entre iguals.
 • LUDOTECA: per a alumnes d’I3 – I4 – I5: És una activitat pensada per fer joc simbòlic, joc dirigit, jocs d’estratègia, jocs de construccions, trencaclosques i jocs de taula. Es tracta que els nens i nenes aprenguin a organitzar-se, que respectin les normes i que es socialitzin amb els companys, tot passant una estona agradable i educativa alhora.

EXTRAESCOLARS PRIMÀRIA

FRANJA MIGDIA- De 13:50 a 14:50 h

 • CATEQUESI (3r i 4t EP): Oferim als alumnes de 3r i 4t de primària la possibilitat de poder cursar la catequesi a la pròpia escola per tal de poder celebrar, finalitzada aquesta, la primera comunió. És una oportunitat immillorable, aprofitant l’entorn familiar de l’escola, el poder cultivar els valors de l’evangeli i compartir-los amb els companys.
 • ANGLÈS – ACTIVA (1r, 2n 3r, 4t, 5è i 6è EP ): L’escola d’idiomes La Salle Gràcia-Activa és un projecte d’ensenyament de les llengües estrangeres, amb activitats realitzades en grups reduïts i homogenis, seguiment personalitzat i informes pedagògics trimestrals, dirigides per personal qualificat i amb experiència.
 • ANGLÈS – KIDS&US: per a alumnes 1r i 2n de Primària. El mètode kids&us es basa en el procés natural d’adquisició de la llengua materna, un camí d’aprenentatge que segueix un ordre lògic, natural i espontani.
 • TALLER D’ESCACS (1r, 2n, 3r, 4t, 5è, i 6è EP). És una activitat que pretén potenciar la memòria, reforçar la concentració, enfortir el raonament lògic i racional i desenvolupar la capacitat d’elecció davant d’un ventall d’alternatives. Aquestes sessions, constaran de parts teòriques, parts pràctiques, partides d’escacs, plantejament de problemes sobre el taulell, participació en torneigs, etc.
 • LLENGUATGE MUSICAL I INSTRUMENT (3r, 4t, 5è i 6è EP ): Preparació de llenguatge musical i instrument. Setmanalment es realitzaran 45 minuts de Llenguatge Musical (dictats rítmics, melòdics, audició, anàlisis i creació, educació de l’oïda, entonació rítmica i lectura), i per altra banda s’ampliarà la pràctica d’instrument (escales, estudis, concerts, lectura a vista, improvisació, cançons…).
 • TALLER DE FRANCÈS – ACTIVA (1r, 2n, 3r, 4t, 5è i 6è EP): L’escola d’idiomes La Salle Gràcia-Activa és un projecte d’ensenyament de les llengües estrangeres, amb activitats realitzades en grups reduïts i homogenis, seguiment personalitzat i informes pedagògics trimestrals, dirigides per personal qualificat i amb experiència.

FRANJA TARDA – DE 17:00 A 18:00 H

 • ROBÒTICA – ACTIVATEC (1r, 2n, 3r, 4t, 5è i 6è EP): Activitat per als alumnes de primer a sisè que afavoreix el desenvolupament creatiu i del pensament a traves de la programació i la robòtica.
 • SERVEI BIBLIOTECA ( 3r, 4t, 5è i 6è EP): Servei escolar on l’alumne disposarà de material de lectura i activitats de caràcter lúdic i creatiu i on trobarà un espai per a l’estudi i la realització de les tasques escolars.

Més informació

ACTIVITATS DEL CLUB ESPORTIU

 • Iniciació a l’esport: Iniciem als més petits en el món de l’esport, un treball de motricitat que més endavant els ajudarà a veure quines són les seves preferències
 • Gimnàstica: Nivells per categoria d’edats. Competicions tant en l’esport escolar com en la Federació Catalana de Gimnàstica i Espanyola.
 • Bàsquet: Nivell per categories d’edats. Competicions tant en l’esport escolar com en la Federació Catalana de Bàsquet.
 • Futbol sala: Nivells per categories d’edats. Competicions en esport escolar i en la Federació Catalana de futbol.
 • Patinatge: Nivells per categories d’edats. Competicions en esport escolar.